Exclusieve auto's

Jouw exclusieve auto is bij ons in goede handen

Uw Sportwagen weer in showroom staat? Dat kan bij Car Cleaning Joldersma! U kunt kiezen uit een exterieur, interieur, of complete reiniging. Heeft u nare geurtjes in de sportwagen, zoals rokers-geur? Dan kunt u kiezen voor een zogenaamde ozon behandeling. Dit is alleen mogelijk in combinatie met een interieur reiniging.

Polijsten van een blauwe auto
Hoe werkt het?

Hoe gaat dit proces in zijn werking?

Uw Sportwagen weer in showroom staat? Dat kan bij Car Cleaning Joldersma! U kunt kiezen uit een exterieur, interieur, of complete reiniging. Heeft u nare geurtjes in de sportwagen, zoals rokers-geur? Dan kunt u kiezen voor een zogenaamde ozon behandeling. Dit is alleen mogelijk in combinatie met een interieur reiniging.Bij een interieur reiniging wordt alles binnen in de sportwagen goed gereinigd. Na alles goed gereinigd te hebben wordt er een ozon apparaat geïnstallerd, dit apparaat haalt nare geurtjes uit uw voertuig.

U kunt voor uw sportwagen ook kiezen voor een lakpantser. Een lakpantser zorgt ervoor dat vuil wordt afgestoten en er minder snel vuil kan hechten aan de lak van uw voertuig.

Schoonmaken van een autostuur
Car Cleaning Jolersma

Waarom kies je voor Car Cleaning Joldersma?

We beginnen met het wassen van het voertuig. Hierbij worden ook de velgen gereinigd. Na het wassen wordt het voertuig in 2 stappen gepolijst. Met stap 1 polijsten wij krassen weg. Met stap 2 krijgt het voertuig zijn diepe glans terug. Na het polijsten van het voertuig brengen we een wax laag aan.

U kunt ook kiezen voor een lakpantser. Na het aanbrengen van de wax, behandelen wij de zwarte kunststof delen van het voertuig. Daarna reinigen wij de ramen van binnen en buiten en halen wij het voertuig uit de wax.

Ervaringen van klanten

Wij hebben al meer dan 5627 auto’s gepoetst!

Zeer zeer tevreden klant! Na een bijzonder vieze bus aangeleverd te hebben, een prachtig gepoetste bus terug ontvangen. Topwerk!

RST Emmen

Mijn Twingo laten reinigen omdat ik deze wilde verkooen en oa ook de hond in de auto had gezeten. Kreeg hem als nieuw terug!!Daarbij super aardige mensen. Kom hier graag terug

Ellen Deekens

Goede service,leveren goed kwaliteit.Heb er m'n koplampen laten polijsten.Snel en perfect gedaan.

Marcel van Beest
Contact

Breng je auto langs of neem contact op!

Jouw auto weer lekker fris, stralend of vieze geurtjes weg? Kom eens langs en we bespreken de mogelijkheden! Afspraak maken? Neem makkelijk contact met ons op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.