Lakpantser / Sealant

Bescherming na het polijsten

Een harde beschermlaaag na het polijsten van uw auto, om vuil af te stoten en dit vuil minder te laten hechten!

Hoe werkt het?

Een harde beschermlaag om vuil af te stoten

Wanneer uw auto gepolijst is, kunt u een harde beschermlaag op de lak aan laten brengen. Deze lakpantser, ook wel sealant genoemd, zorgt ervoor dat vuil wordt afgestoten en er minder snel vuil kan hechten aan de lak van uw voertuig.

Na het voorzichtig wassen van uw auto blijft de beschermende werking intact. Wij adviseren dan ook om uw auto in het vervolg met de hand te laten reinigen door Car Cleaning Joldersma, zodat het lakpantser niet beschadigd.

Car Cleaning Jolersma

Waarom kies je voor Car Cleaning Joldersma?

We beginnen met het wassen van het voertuig. Hierbij worden ook de velgen gereinigd. Na het wassen wordt het voertuig in 2 stappen gepolijst. Met stap 1 polijsten wij krassen weg. Met stap 2 krijgt het voertuig zijn diepe glans terug. Na het polijsten van het voertuig brengen we een wax laag aan.

U kunt ook kiezen voor een lakpantser. Na het aanbrengen van de wax, behandelen wij de zwarte kunststof delen van het voertuig. Daarna reinigen wij de ramen van binnen en buiten en halen wij het voertuig uit de wax.

Ervaringen van klanten

Wij hebben al meer dan 5627 auto’s gepoetst!

Zeer zeer tevreden klant! Na een bijzonder vieze bus aangeleverd te hebben, een prachtig gepoetste bus terug ontvangen. Topwerk!

RST Emmen

Mijn Twingo laten reinigen omdat ik deze wilde verkooen en oa ook de hond in de auto had gezeten. Kreeg hem als nieuw terug!!Daarbij super aardige mensen. Kom hier graag terug

Ellen Deekens

Goede service,leveren goed kwaliteit.Heb er m'n koplampen laten polijsten.Snel en perfect gedaan.

Marcel van Beest
Contact

Breng je auto langs of neem contact op!

Jouw auto weer lekker fris, stralend of vieze geurtjes weg? Kom eens langs en we bespreken de mogelijkheden! Afspraak maken? Neem makkelijk contact met ons op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.